I går kunne vi rapportere, at en mystisk PSN-besked bliver sendt rundt lige nu, som kan blokere din PlayStation 4-konsol fuldstændig, og som kun efterfølgende kan fikses med et Factory Reset. På daværende tidspunkt havde Sony endnu ikke svaret officielt på dette problem, men det har de nu.
I en kort besked leveret til VG247 fortæller Sony følgende:
"We are aware of the situation and are planning a system software update to resolve this problem."
Vi skal altså vente på en systemopdatering før vi kan vide os sikre. Indtil da, husk at rette på dine indstillinger.
Settings > Account Management > Privacy Settings > Personal Info > Messaging. Sæt Messages til Friends or No One.