Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

Patch-problemer hos Eden

Alone in the Dark får visse rettelser

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man skulle enten have pudset sine briller i frikadelle eller været overordentlig glad for gyserspil, for ikke at se Alone in the Darks mange fejl. Selv Eden Studios, udvikleren bag spillet, har indrømmet, at de havde visse problemer med spillet, og at disse ville blive udjævnet i den kommende PlayStation 3-udgave.

Samtidig sagde en talsmand fra firmaet, at man ville lave et patch til Xbox 360-udgaven, men dette er åbenbart lettere sagt end gjort. I hvert fald har Emile Morel, overfor MTV's Multiplayer-site sagt følgende:

"Vi forsøger at lave et patch, men det er teknisk set meget vanskeligt. Størrelsen på patchet er begrænset af Microsoft. Så laver vi et patch, så vil det udelukkende være centreret omkring den nye styring og det nye kamera."

Da PlayStation 3-udgaven endvidere vil have en nye scene, hvor du befinder dig på en undergrundstogstation, har mange både håbet på og måske endda forventet, at denne scene kunne hæftes på Xbox 360-udgaven som et patch, men dette er slet ikke sikkert:

"Vi kan ikke love noget som helst, for det er stadig tidligt i processen. Vi laver i første omgang PS3-udgaven færdigt, og beslutningen omkring [X360-udgaven] bygger naturligvis på succesen af PS3-udgaven. Hvis folk anmelder det, og siger at det ikke var noget værd...så... (griner)"

Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold