Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Misadventures of P.B. Winterbottom

P.B. Winterbottom

Jagten på kager starter i februar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sjældent har vi hørt så god en undskyldning for at begive os på eventyr, som kærligheden til kager og deres søde smag, og måske derfor ser The Misadventures of P.B. Winterbottom også ud som et af de mest fornøjelige, kommende platforsmseventyr på Xbox Live Arcade.

Udvikleren The Odd Gentlemen har ydermere øst på med et væld af gode ideer, og derfor ser oplevelsen ud til at blive noget hen af det roste Braid, med den forskel at den køre Winterbottom skal lave kopier af sig selv for at løse de mange opgaver.

Flere forskellige kilder kan nu fortælle at spillet skulle være klar på onlineservicen den 17. februar, til en pris på 800 Microsoft Points, men det bør dog nævnes at vi stadig mangler at få det officielt bekræftet.

The Misadventures of P.B. Winterbottom
The Misadventures of P.B. Winterbottom

Relaterede tekster

3
The Misadventures of P.B. WinterbottomScore

The Misadventures of P.B. Winterbottom

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

At fange en unik visuel stil, er ikke altid nemt, og slet ikke indenfor spillenes verden, hvor utallige koncepter er afprøvet mange gange før. Derfor er det forfriskende at se hvordan dette spil alligevel kan finde en særegen, unik visuel stil, og når det samtidig er udviklet af et independent spilfirma ved navn The Odd Gentlemen, ja så tegner det bestemt ikke dårligt.Indlæser mere indhold