Dansk
Gamereactor
nyheder
Dark Souls

PC-Dark Souls er en hård fødsel

Teknikken volder From problemer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dark Souls er som bekendt på vej til PC, men det arbejdet med konverteringen fra konsol af det benhårde actionrollespil giver udvikleren From Software en del hovedpiner.

"For at være helt ærlig, så er det svært for os på grund af vores manglende erfaring og viden med hensyn til at portere til PC", siger producer Daisuke Uchiyama ifølge Shacknews. "Først troede vi at det ville være let, men det viste sig ikke at være tilfældet. Vi udvikler stadig lige nu - vi chruncher lige nu".

PC'en er ikke en særlig populær spilplatform i Japan, og derfor har From Software ikke arbejdet med den før, siger Uchiyama. Af samme grund kan nogle af de problemer med billedhastighed, der plagede visse områder i konsoludgaven, også dukke op på PC'en. "Fordi vi ville have PC-versionen ud så hurtigt som muligt, er det mere en direkte port fra konsoludgaven. Vi har ikke været i stand til at at lave specifikke optimeringer til PC'en".

Dark Souls

Relaterede tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving - GR SE

From Software følger op på det supersvære Demon's Souls med et endnu hårdere rollespil. Vi bringer to anmeldelser af spillet her.Indlæser mere indhold