Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Agony

PC-udgaven af Agony kan spilles uden censur

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gyserspillet Agony skulle have været udkommet den 30 marts, men blev udskudt i sidste øjeblik af udvikleren med den begrundelse, at de har svært ved at finde ud af hvilken aldersmærkning spillet skal have.

For nyligt skrev Madmind Studio på spillets Kickstarter-side, at volden i spillet samt dets nøgenhed og torturerings scener gør, at spillet vil få en anden aldersmærkning, og på grund af dette har de været nødsaget til at censurere spillet, da spillet under udviklingen stod til at blive "Adult Only", hvilket ikke er tilladt på PlayStation 4 og Xbox One.

Udvikleren har så valgt at nedtone spillet, så det får en Mature-rating, og får mulighed for at komme på konsollerne, men PC-spillerne får trods alt en mulighed for at spille spillet som udvikleren ønsker det. I en kommende opdatering efter spillets udgivelse vil der nemlig være mulighed for at fjerne censurereringen, og dermed få den voldsomme oplevelse som der oprindeligt var ønsket fra udviklerens side.

Hvad der er blevet censureret vil udvikleren ikke fortælle, men sikrer, at alt der er blevet fremvist i spillets trailere vil være tilgængeligt i spillet.

Agony

Relaterede tekster

7
AgonyScore

Agony

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har trodset sommervarmen og prøvet Agony. Vurderingen? Det gør ondt som ind i helvede.Indlæser mere indhold