Dansk
Gamereactor
nyheder
Pentiment

Pentiment vil blive patched til 120fps på Xbox snart

Fans er oppe i det røde felt, da PS5 versionen kører 120fps og Xbox versionen er låst til 60fps.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge udgav Microsoft-ejede Obsidian Entertainment deres Pentiment til PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch, som det første af de fire spil, som Xbox vil udgive på andre platforme.

Xbox-fans røg dog hurtigt op i det røde felt, da de opdagede at PlayStation 5 versionen understøttede 120fps, mens Xbox Series X/S versionen er låst til 60fps. En del var decideret rasende over, at et spil fra et Microsoft-ejet studio, kørte bedre på den konkurrerende konsol.

Selv om det ikke betyder noget for et 2D rollespil, om man kører i 120fps eller 60fps, så gik bølgerne højt på de sociale medier. Nu har Obsidian design director Josh Sawyer dog været ude og berolige de ophidsede masser og har sagt at det er en fejl at Xbox Series X/S versionen kører 60fps og at en 120fps mode kommer til Xbox i næste patch.

Det har dog ikke dæmpet gemytterne helt, som nu er sure over, at der skulle en udgivelse til en konkurrerende konsol til at få Obsidian til at patche Xbox udgaven til samme standard som udgaven til PlayStation 5.

Pentiment

Relaterede tekster

7
PentimentScore

Pentiment

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Obsidian har leveret et mesterværk.Indlæser mere indhold