Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Peppa Pig: World Adventures

Peppa Pig: World Adventures indeholder en bizar hyldest til dronning Elizabeth II

Vi kan ikke helt regne ud, om det er alvorligt ment.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Peppa Pig: World Adventures er måske ikke det sted, hvor man ville tro, at man ville se en hyldest til den afdøde dronning Elizabeth II, men udviklerne har alligevel inkluderet en - og den er lettere bizar.

HQ

Som streameren Ray Narvaez Jr. har bemærket, så bringer femte dag af Gurli Gris' eventyr rundt om i verden hende til London hvor hun får en rundvisning i byen af selveste dronning Elizabeth II.

Som om det ikke var mærkeligt nok, skal du efter en tur rundt i London i en dobbeltdækkerbus plaske rundt i nogle vandpytter med dronningen på Trafalgar Square.

Mens familien Pig komplimenterer Hendes Majestæt for at hoppe i vandpytter, bliver skærmen sort, og vi ser et stillbillede af den afdøde dronning, der hopper i en mudderpøl med Peppa Pig flankeret af teksten "In Memoriam."

Så bliver det - på godt og ondt - vist ikke meget mere britisk.

Peppa Pig: World Adventures

Relaterede teksterIndlæser mere indhold