Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Persona 3 Reload

Persona 3 Reload: Indtryk fra Gamescom

Vi fik en smagsprøve på det kommende JRPG, der pakker PS2-klassikeren ind i den sprøde indpakning fra Persona 5 Royal.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er meget muligt, at mange af jer (ligesom jeg gjorde) forelskede jer i Atlus' Persona-serie, da Persona 5 og den definitive og udvidede Persona 5 Royal-udgave ukkom. Seriens JPRG-stil, blandet med sociale simulationssegmenter og en stærk historie med mindeværdige karakterer, drev serien og studiet til toppen af salgslisterne. Persona-serien og dens forgænger Shin Megami Tensei har dog udviklet sig helt tilbage fra 1990'erne til i dag, og hvordan seriens titler har udviklet sig over tid, er bedst eksemplificeret ved Persona 3, som jeg havde chancen for at se den bedst mulige version af på den nylige Gamescom.

Der er tale om en nyfortolkning af grundspillet, der oprindeligt udkom til PlayStation 2 i 2006, genskabt fra bunden med samme overordnede tilgang som med Persona 5 Royal. Man kan sige, at Persona 3 Reload er et Persona 3 Royal, men i virkeligheden er det meget mere end det. Du kan straks se, at animationerne, detaljegraden og menuerne er endnu bedre end i Persona 5, selv i dets next-gen-versioner.

Persona 3 ReloadPersona 3 Reload

Hvad denne "nytænkning" betyder i forhold til historien, er jeg stadig ikke helt sikker på. Det er klart, at medlemmerne af "Specialized Extracurricular Execution Squad" (S.E.E.S) igen er i hovedrollen, men det er ikke blevet afklaret, om for eksempel det ekstra historiekapitel fra Persona 3 Fez vil være til stede eller ej, hvilket får mig til at mistænke, at Reload måske til tider vil gå sine egne veje.

Dette er en annonce:

I Gamescom-demoen spillede jeg to meget korte øjeblikke. Det ene var en fuldmåneoperation gennem Tartarus Tower, hvor jeg steg op med min gruppe gennem tårnet og besejrede skygger for at lære færdighedssystemet og hver Personas styrker og svagheder at kende. Kamerabevægelsen, hvordan fjenderne bevæger sig og angriber... det er som at se titlen under Royal-filteret, men samtidig opretholder det sin egen essens og tematik. Efter opstigningen kommer der en lidt hårdere bosskamp, hvor du skal arbejde hårdt for at koordinere dine gruppemedlemmer og bruge dine Personas' helbredende genstande og evner til at booste angreb, forbedre forsvaret eller ophæve statuseffekter.

Persona 3 ReloadPersona 3 Reload

Den anden del af demoen førte os direkte ind i monorail-missionen (hvis du har spillet originalen, ved du, hvad der sker), hvor vi skal kæmpe os igennem vognene for at nå frem til lokomotivet og stoppe toget, før det afspores og forårsager en katastrofe. I dette tilfælde handler det om at komme hurtigt frem, mens vi følger vores ledsager Junpei for at finde præstinden, en mini-boss, som vi skal besejre i en kamp mod uret. Kampen er en tand sværere end den første, jeg spillede, men ved at udnytte hver karakters evner besejrede jeg skyggen og reddede byen.

På den ene side er historien tro nok mod det velkendte (og med samme design af fjenderne) som det originale Persona 3. På den anden side er menuerne, interfacet og grafikken meget renere og glattere i Reload, end i nogen anden version af spillet. På lidt over et kvarter har det overbevist mig om, at jeg skal se frem til den 2. februar, når det udkommer. Her vil øjensynligt være masser af guf fra fans af Persona 5 og særligt dem, der elsker hele serien.

Dette er en annonce:
Persona 3 Reload

Relaterede teksterIndlæser mere indhold