Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Persona 5 Tactica: Her er alle de spilbare Phantom Thieves-karakterer

Vi kigger på de diverse karakterer, der igen dukker op i Atlus' seneste strategispil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Nu hvor Persona 5 Tactica har fået sin debut på Game Pass, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows, PS4, PS5, Nintendo Switch og Steam, er mange af jer sikkert allerede begyndt på det seneste eventyr med Phantom Thieves. Men hvis du ikke har og har undret dig over, hvem du kan klæde dig ud som i dette helt nye afsnit, er vi her for at fortælle dig netop det.

HQ

Persona 5 Tactica foregår i en række kongeriger med unikke temaer, hvoraf nogle er indrammet efter vigtige perioder i historien, og følger Phantom Thieves, mens de står over for deres hidtil største udfordring. Efter at være blevet transporteret til et nyt rige og stået over for farlige og tyranniske herskere, kendt som Legionnaires, har Phantom Thieves fået nogle nye ansigter til at hjælpe dem med at overvinde denne betydelige trussel.

Persona 5 Tactica indeholder en række gengangere og fanfavoritter, bl.a. Joker, som igen svinger sin ikoniske pistol, den besværlige Ryuji, den medfølende Ann og kattekammeraten Morgana. Men ud over dette udvalg af genkendelige ansigter er der også en hel række nye.

Persona 5 Tactica

Erina, den tapre og modige leder af Rebel Corps, slutter sig til holdet og medbringer en række evner, der gør det muligt for hende at angribe flere fjender på én gang. Med en evne, der giver hende mulighed for at plante sit frihedsflag i jorden for at svække fjender i nærheden og helbrede allierede, er hun en virkelig nyttig tilføjelse til Phantom Thieves-holdet.

Yusuke, bandens fastboende kunstner, giver Phantom Thieves et excentrisk twist, alt imens han bruger afstandsvåben til at skade fjender, mens han holder sig på sikker afstand. Da hans Persona er den magtfulde Goemon, kan han også bruge lokkeduer til at tiltrække fjendernes opmærksomhed, når han er på slagmarken.

Den næste er Makoto, den godhjertede, men viljestærke rådsformand, som er kendt for sin pålidelighed og sine fysiske kampevner, der gør hende til en reel trussel på slagmarken. Makatos Persona hedder Johanna og har et kraftfuldt angreb, der kan skade alle fjender i en lige linje.

Herefter følger Haru, datter af en direktør og en velhavende person, som bruger afstandsvåben til at gøre det af med fjenderne. Hun kan bruge en hånlig evne, der tiltrækker fjender, før hun uddeler massiv skade, og hendes Persona er passende nok kendt som Milady.

Den sidste er Futaba. Hun er kendt for at være genert, men hun er også en genial hacker, og hun bruger sine evner til at hjælpe Phantom Thieves på alle mulige måder. Hendes Persona er kendt som Necronomicon, og hun kan bruge genoplivningsevner til at bringe holdet tilbage i kampen.

HQ

Da Persona 5 Tactica har et system, der giver dig mulighed for at skifte mellem alle aktive gruppemedlemmer under din tur, er det værd at blive fortrolig med hver af disse figurer, hvis du har til hensigt at stoppe legionærerne og hjælpe med at befri borgerne fra deres tyranniske herredømme.

Du kan spille Persona 5 Tactica i dag via dit Game Pass-abonnement eller på Xbox One, Xbox Series X/S, Windows, PS4, PS5, Nintendo Switch og Steam.

Persona 5 Tactica

Relaterede tekster

2
Persona 5 TacticaScore

Persona 5 Tactica

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Atlus vil bare ikke slippe Persona 5, men når nu Tactica er så godt, så har vi ikke noget imod at de holder fast lidt endnu.Indlæser mere indhold