Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Angry Birds

Peter Dinklage skal være med i Angry Birds-film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det går åbenbart fremad for Angry Birds-filmen, og Rovio har annonceret at en række overraskende kendte skuespillere er med i filmen. Blandt dem er Peter Dinklage fra Game of Thrones (og Destiny), der skal spille den legendariske Mighty Eagle.

Blandt de øvrige navne er Jason Sudeikis (Horrible Bosses, We're the Millers), der skal spille hovedrollen Red, en fugl med temperamentproblemer, Maya Rudolph (Grown Ups, Bridesmaids) som Matilda og Danny McBride (Due Date, This Is the End) som den svingende Bomb.

Filmen instrueres af Fergal Reilly (The Smurfs) og Clay Katis (Wreck-It Ralph), og er planlagt til at have premiere den 1. juli 2016.

Angry Birds

Relaterede tekster

2
Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

NYHED. Skrevet af Lee West

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For...Indlæser mere indhold