Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

PewDiePie-fans går til angreb på Firewatch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I søndags kom PewDiePie, eller Felix Kjellberg, til at være hovedpersonen i endnu en skandale, denne gang for at bruge et racistisk ord under et livestream. En af de første der fordømte hans handlinger var spilskaber Sean Vanaman via Twitter, der fortalte at han ville forsøge at benytte DMCA-systemet til at fjerne PewDiePies videoer der tager udgangspunkt i hans studies spil, Firewatch.

Nu har denne udtalelse dog givet bagslag, og vi taler ikke om PewDiePie, nej vi taler om Vanaman. Vrede fans af den kendte Youtube-personligheder har nemlig udgivet tonsvis af negative Steam-anmeldelser af Firewatch, som for alvor har sænket tilfredshedsprocent. PC Gamer har samlet nogle af indlæggene:

• "Terrible story, too short, and social justice warrior developers. Forgettable game."
• "At least one of the game devs seems to be a DMCA abusing SJW crybaby who is using copyright laws to wrongfully take down videos if the reviewer uses a word he doesn't like."
• "Some SJW dev. so yeah♥♥♥♥♥"
• "The developers seem to support censorship which I will not."
• "The fact that the creator of this game seriously went after pewdiepie is ♥♥♥♥ing pathetic. Instead of complaining, he should ♥♥♥♥ing fix his game. Worst storyline ever"

Hvad synes du om dette?

Firewatch

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold