Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Phantom Blade: Zero

Phantom Blade: Zero varer 30-40 timer og har multiplayer

Der er ærlig talt skruet op for ambitionsniveauet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Under den seneste PlayStation Showcase afslørede S-Game Phantom Blade: Zero, et gigantisk action-eventyr, hvor ambitionsniveauet er skruet helt op. Der var dog mange der ikke helt købte særligt kampsystemet, og mente at der enten var manipuleret med sekvenserne, eller at spillet ikke ender med at være lige så stort som udviklerne har lovet.

I en Q&A på Discord (via MP1ST) slår folkene bag dog fast, at den altså er god nok - de sekvenser vi ser i traileren er optaget in-engine, og er sådan spillet rigtig ser ud i kamp. De medgiver dog at kameraet var manipuleret:

"All combat scenes are captured in-engine. They are real. But we set a more 'cinematic' camera to capture the trailer footage. Some angles are specially set. The actual game will have a stable camera with larger view scope."

Men de lover en central historie på 30-40 timer, samt en Boss Rush mode, en kløft med særlige roguelike-elementer og til sidst dungeons specifikt designet til multiplayer co-op.

Du kan se traileren her.

HQ
Phantom Blade: Zero

Relaterede teksterIndlæser mere indhold