Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Phantom Liberty har en 23% "attach-rate"

Godt og vel en fjerdedel har tilkøbt den store udvidelse til Cyberpunk 2077.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cyberpunk 2077 er i sig selv nu både en gigantisk økonomisk og kritisk succes efter en mildest talt skuffende start for en del år siden, og den nyfundne respekt spillere verden over har for CD Projekt RED's arbejde kommer også af lanceringen af udvidelsen Phantom Liberty.

Og det viser sig at rigtig, rigtig mange af dem der har købt Cyberpunk 2077 ligeledes har investeret i Phantom Liberty. Overfor IGN har CD Projekt RED's Michał Nowakowski bekræftet at udvidelsens "attach rate", altså hvor mange Cyberpunk-ejere der ligeledes har investeret i udvidelsen, er 23%.

Det er ret mange, og efterfølgende har Nowakowski også bekræftet via X, at det er nogenlunde tilsvarende den attach rate vi så på Blood & Wine og Heart og Stone, der udkom som udvidelser til The Witcher 3: Wild Hunt.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold