Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls VI

Phil Spencer: Elder Scrolls VI's konsol-eksklusivitet handler ikke om at skade andre platforme

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsofts Phil Spencer er udover at være en succesfuld forretningsmand også lidt af en retoriker. For det er snart lykkedes ham på alle tænkelige måder, at gøre klart, at The Elder Scrolls VI bliver eksklusivt til Xbox og PC - uden dog på noget tidspunkt, at sige det direkte.

I et stort interview med det amerikanske magasin QG, gør Spencer det endnu engang klart, at det længe ventede spil - når det en gang i den fjerne fremtid udkommer - skal spilles inden for Xbox-økosystemet.

"It's not about punishing any other platform, like I fundamentally believe all of the platforms can continue to grow," fortæller Spencer. "But in order to be on Xbox, I want us to be able to bring the full complete package of what we have. And that would be true when I think about Elder Scrolls VI. That would be true when I think about any of our franchises."

Med den fulde pakke refererer Spencer til elementer som Xbox Live, Game Pass og Cloud Gaming, hvilket af naturlige årsager ikke er tilgængelige på hverken Sony eller Nintendos nuværende og, sandsynligvis heller ikke, fremtidige platforme.

Det næste store projekt fra Bethesda er Starfield, der efter planen skal udkomme den 11. november næste år til Xbox Series S/X og PC.

The Elder Scrolls VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold