Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding

Phil Spencer har gemt Kojima Productions-figur bag sig i nyt Xbox-stream

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Normalt ville vi ikke studse over hvad der er på hylderne bag Phil Spencer, når han livestreamer hjemmefra, eller deltager i et interview. Dog har han bevist i flere omgange, at de ting der står bag ham kan ende med at betyde noget en dag ude i fremtiden. Eksempelvis gemte han en Xbox Series S i et hyldesystem bag sig inden den officielle afsløring.

Så derfor var der nogen studsede over at se en lidt ny tilføjelse til hylden bag ham, da han deltog i et stream for nylig. Blandt dem var Wario64, som lagde mærke til at der var en Ludens-figur, altså Kojima Productions' maskot, bag ham. Desuden noterede han, at den stor ret tæt på Xbox-logoet.

"Phil Spencer on stream, he has a Kojima Productions Ludens figure in the background apparently next to the Xbox logo"

Du kan se det billede Wario64 tog herunder. Det ligner ret tydelig symbolik, men der er naturligvis også en ret stor sandsynlighed for at det er tilfældigt.

Death Stranding

Relaterede teksterIndlæser mere indhold