Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Phil Spencer har kun rosende ord til overs for afgående PlayStation-chef Jim Ryan

Det er selvom at de to har været i ret spids retslig duel tidligere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at de ikke på den måde har stået direkte overfor hinanden, så har Xbox-chef Phil Spencer og PlayStation-chef Jim Ryan været i mere direkte tvist end mange af deres forgængere, hovedsageligt grundet den retslige disputs omkring Microsofts nu næsten godkendte køb af Activision Blizzard.

Men nu hvor Ryan har afsløret at han officielt trækker sig tilbage til marts, så har Spencer alligevel kun rosende ord til overs for ham. I en besked på Twitter kalder han ham en "fierce leader", og han takker ham sågar:

"Jim Ryan has been a great contributor to our industry and a fierce leader for PlayStation. I wish him the best in what he does next. Thank you for all you've done for the community over the last 30 years, Jim."

Naturligvis er dette alt sammen spin, men hvad synes du om Ryans stil, og de resultater han har opnået for PlayStation igennem de sidste par år som leder?

Phil Spencer har kun rosende ord til overs for afgående PlayStation-chef Jim Ryan


Indlæser mere indhold