Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved Anniversary

Phil Spencer: "Klassisk Halo" kommer måske snart til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Langsomt men sikkert har Microsoft forøget deres fokus på understøttelse af PC i løbet af de seneste par år, og det er hovedsageligt sket via deres Play Anywhere-initiativ, men nu kunne noget tyde på at PC-folket snart vil kunne sætte tænderne i én af de serier der aldrig rigtig er ankommet ordentligt på PC-platformen, nemlig Halo.

Som indlæg i en diskussion blandt mod-udvikleren på PC-platformen har Xbox-chefen Phil Spencer afsløret via Twitter, at der eksisterer interne diskussioner om at bringe "klassisk Halo" til PC-platformen.

Præcis hvad det betyder vides ikke, men de fleste lader til at antage at Spencer hentyder til en PC-udgave af Halo: The Master Chief Collection.

Hvad tror du?

Halo: Combat Evolved Anniversary

Relaterede tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

For 10 år siden ændrede verden sig for mange gamere. Her udkom det oprindelige Halo: Combat Evolved på konsol og fungerede. Nu er det tid til genfødslen.

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat de to udgaver af Halo op side om side. Hvis du vil se hvor mange forbedringer der gemmer sig i Halo Anniversary, så er det bare at kigge med her.Indlæser mere indhold