Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Philadelphia Fusion afslører trænerstaben i 2023

Et par kendte ansigter vender tilbage til Overwatch League-holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Indtil videre har Overwatch League-offseasonen handlet om udgivelser af holdlister, og hold beslutter at skille sig af med en flok af sine spillere og trænerstab. Men i dag kan vi faktisk rapportere om en underskrift, eller rettere forlængelse, da Philadelphia Fusion har afsløret de personer, der vil træne sin liste til 2023-sæsonen.

Trioen bliver cheftræner Cho "J1N" Hyo-Jin og assistenttrænerne Kim "Chara" Jung-yeon og Cho "Sungmin" Sung-min. Alle tre var en del af trænerstaben i 2022, så i det mindste har Fusion en smule stabilitet her efter sin nylige beslutning om at aflaste en masse spillere, herunder veteranen Lee "Carpe" Jae-hyeok, der havde været med holdet siden den første sæson af OWL.

Da offseasonen vil fortsætte i flere måneder, vil vi sandsynligvis ikke høre om, hvem der vil udgøre Fusions 2023-liste før slutningen af december / begyndelsen af januar.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold