Dansk
Gamereactor
nyheder
Phoenix Point

Phoenix Point: Behemoth Edition kommer til konsollerne i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Snapshot Games' spirituelle efterfølger til XCOM, Phoenix Point, var meget, meget lang tid undervejs, men ankom endelig på PC tilbage i 2019. Nu er udvikleren klar med nye versioner, denne gang til PlayStation 4 og Xbox One, og de har allerede fået en konkret udgivelsesdato.

Snapshot har afsløret via Twitter, at denne såkaldte "Behemoth Edition", vil ankomme d. 1 oktober. Denne udgave indeholder spillet, de tre tidligere udgivede udvidelser og en fjerde udvidelse ved navn "Corrupted Horizons". Udvidelsen ankommer desuden samme dag på PC.

Der er ikke officiel understøttelse af Xbox Series eller PlayStation 5 endnu, og selvom du kan spillet spillet på disse platforme fra lanceringen af takket være bagudkompatibilitet, så har Snapshot ikke afsløret hvordan spillet direkte drager fordel af de ekstra hestekræfter.

Phoenix Point

Relaterede tekster

Phoenix Point forsinket til december

Phoenix Point forsinket til december

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Snapshot Games er i øjeblikket igang med Phoenix Point, en spirituel efterfølger til Xcom-serien fra seriens skaber Jullian Gollop, men vi kommer ikke til at spille det...Indlæser mere indhold