Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Phoenix Point

Phoenix Point er blevet forsinket endnu en gang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man må sige at XCOM-formularen er tilbage i storform, og både serien selv samt en række andre fortolkninger af formularen stormer ind på markedet. Ét af de mere spændende projekter hedder Phoenix Point, og er designet af en af de originale skabere af XCOM, nemlig Julian Gollop. Spillet er blevet forsinket en række gange, og skulle være udkommet i juni, men det sker ikke alligevel.

I en ny video, som du kan se herunder, fortæller Gollop at for at få spillet helt færdigt, så forsinker de spillet yderligere tre måneder, så det nu udkommer i september.

"I'm going to get straight to it, we're delaying the release of Phoenix POint by three months, to September 2019," fortæller Gollop.

Det vides endnu ikke præcis hvornår, siden Gollop, og hans studie Snapshot Games, hverken gav en præcis dato i juni, og heller ej har givet en nu.

Phoenix Point

Relaterede tekster

1
Phoenix Point forsinket til december

Phoenix Point forsinket til december

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Snapshot Games er i øjeblikket igang med Phoenix Point, en spirituel efterfølger til Xcom-serien fra seriens skaber Jullian Gollop, men vi kommer ikke til at spille det...Indlæser mere indhold