Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Phoenix Point

Phoenix Point rammer sit crowdfunding mål

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forrige uge blev Phoenix Point offentliggjort, der er en spirituel fortsættelse til X-com franchisen. De lancerede spillets crowdfunding kampagne med målet om at ramme 500.000 dollars og det mål blev hurtigt mødt. Nu taler udvikleren om delmål for spillet.

Phoenix Point vil få customizable vehicles, der kan blive brugt til at køre tropper, bringe tunge skytter eller hente udstyr. Det mål vil blive en del af spillet ved 650.000 dollars. En Phoenix Base på havet vil gøre det muligt at rejse på havet og sende luftvåbenet afsted vil blive tilføjet ved 850.000 dollars.

Spillet er sat til at udkomme i fjerde kvartal af 2018 til PC, Mac og Linux.

Phoenix Point

Relaterede tekster

1
Phoenix Point forsinket til december

Phoenix Point forsinket til december

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Snapshot Games er i øjeblikket igang med Phoenix Point, en spirituel efterfølger til Xcom-serien fra seriens skaber Jullian Gollop, men vi kommer ikke til at spille det...Indlæser mere indhold