Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Scalebound

Platinum appellerer nu ret direkte til Microsoft om at igangsætte Scalebound-udviklingen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det startede for få dage siden med et ret vagt ønske om at genstarte udviklingen af det aflyste Scalebound, noget der har fået mange til at snakke, men som tilsyneladende ikke bundede i et konkret ønske.

Men det skulle vise sig at være helt forkert, for alt tyder på at Platinum helt lavpraktisk er parat til at starte op igen, skulle Microsoft være interesserede. I et opfølgende interview med IGN Japan siger præsident Atsushi Inaba, at de faktisk gerne vil udvikle Scalebound:

"Kamiya has always wanted to do Scalebound. So we'd like to have a proper discussion with Microsoft."

Instruktør på projektet, Hideki Kamiya har efterfølgende sagt, at han ønsker at tale med Phil Spencer om netop denne genoplivning:

"We did a lot of work on it, and it's no use Microsoft keeping the game in its current form, so we'd like to do something about it (laughs). Phil! Let's do it together!"

Okay, så tror du det kunne ske?

HQ
Scalebound

Relaterede teksterIndlæser mere indhold