Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Inside

PlayDeads næste spil har en åben verden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Danske Playdead, der står bag succeserne Limbo og Inside, har kun vist os få billeder fra deres næste spil, og ingen af dem har hentydet til at vi bør forvente andet end det de i forvejen har imponeret med - mørke farver og et perspektiv set fra siden. Men åbenbart er dette mystiske tredje spil langt mere ambitiøst end sine forgængere.

Arnt Jensen fra Playdead har nemlig udtalt til DR, at det næste spil bliver med en åben 3D-verden med mere frihed til at udforske.

- Det bliver et noget større spil end de to andre. Det bliver mere åbent, og så bliver det et 3. persons spil med et meget større område, man kan bevæge sig rundt i. Jeg er blevet træt af begrænsningerne i 2D-spil. Vi har været alt igennem i løbet af de sidste mange år. Så uden at vide, hvordan vi skulle gribe det an med den store verden, så var det sådan vi gjorde for at komme på usikker grund igen.

Desuden fortæller han at der er tale om et science fiction-eventyr ude i universet, men at rent stilistisk trækker det på det samme tema. Desuden nævner DR, at spillet stadig er i den "idéudviklende fase".

Inside

Relaterede tekster

InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Danske PlayDead er klar med deres næste spil efter Limbo, og Magnus jubler over resultatet.Indlæser mere indhold