Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man

PlayStation 5-versionen af Spider-Man får to flotte trailere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spider-Man forbliver en af PS4-konsollens absolut mest succesfulde eksklusiver, og snart får spillet lov til at få en runde til på PlayStation 5, dog tilsyneladende kun hvis man køber Ultimate Edition-udgaven af Spider-Man: Miles Morales.

Dog lader det til at Insomniac har foretaget nogle ret fundamentale ændringer i PS5-versionen af spillet, blandt andet har de redesignet Peter Parkers udseende, så han nu ser... ja, anderledes ud.

Der er to trailere herunder, hvoraf den ene er en mellemscene fra PS5-versionen, og den anden viser hvor flydende spillet tager sig ud på PS5.

HQ
HQ
Spider-Man

Relaterede tekster

Spider-ManScore

Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden er endelig forbi, og Insomniac Games' mest ambitiøse spil til dato står for døren. Vi har anmeldt det ultimative Spider-Man-spil.Indlæser mere indhold