Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

PlayStation Store tilføjer ny bedømmelsesfunktion

Nu kan du endelig efterlade bedømmelser af spil, du har spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny PlayStation Store-opdatering har introduceret et femstjernet system, som giver dig mulighed for at bedømme spil, du har spillet. Du vil ikke kunne skrive en stor anmeldelse, men du kan give et spil i dit bibliotek 1-5 stjerner.

Som Push Square påpeger, skal du gå ind i PS Store, vælge , "view product"/"se produkt" på et spil, og derfra vil du kunne se spillets nuværende gennemsnit. På den næste side kan du se, hvor mange spillere der henholdsvis har givet det 5 stjerner, 4, og så videre.

Det er værd at nævne, at du kun selv kan bedømme et spil, hvis det findes i dit bibliotek. Dette er sandsynligvis for at undgå såkaldte "review bombings", der efterhånden har plaget sider som Metacritic i årevis. Forhåbentlig vil dette vurderingssystem med tiden blive udbygget, så vi eksempelvis kan se, hvor mange timer folk har spillet, eller endda læse fulde anmeldelser.

PlayStation Store tilføjer ny bedømmelsesfunktion


Indlæser mere indhold