Dansk
Gamereactor
nyheder
Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition

PlayStation trophies til Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition er dukket op online

Spillet var fraværende på Ubisoft Forward - men er der snart noget på vej?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sitet Exophase, som tracker achievements og trophies på blandt andet Xbox, PlayStation, Steam og Epic Games Store, har spottet PlayStation trophies til Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Der er i alt 35 trophies, inklusiv en Platinum, og det er de samme tropies, som i november blev spottet på Xbox Store.

Spillet blev første gang leaked tilbage i august 2023 og nogle måneder senere blev Xbox achievements altså spottet - og Ubisoft bekræftede derefter, at en 20th Anniversary Edition af Beyond Good & Evil var under udvikling. Ubisoft sagde på det tidspunkt, at spillet ville udkomme i starten af 2024, men vi har som bekendt ikke set noget til det endnu.

Nogle forventede at se spillet på Ubisoft Forward showet i forbindelse med Summer Game Fest, men det skete ikke, men at der nu også er spottet PlayStation achievements online, kunne tyde på at der snart kommer til at ske noget. Måske.

Nintendo Switch var en af de primære platforme for Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, så nu er der spekulationer om, om Ubisoft vil præsentere spillet på den Nintendo Direct, som Nintendo har teaset skulle finde sted i løbet af juni.

Vi krydser fortsat fingre.

Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition

Relaterede teksterIndlæser mere indhold