Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Legends Arceus

Pokémon Legends Arceus dominerer de europæiske salgslister - men ikke i Danmark

Tyske GfK Entertainment har opgjort det fysiske salg i årets første halvår for en række europæiske lande.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har tidligere skrevet om, hvordan Elden Ring har domineret spilsalget i USA og endda spås til at slå den normalt så sikre vinder Call of Duty af pinden som årets mest solgte spil på det amerikanske marked.

I Europa ser det dog en smule anderledes ud - i hvert fald vurderet ud fra de fysiske salgstal i 20 lande, som opgjort af tyske GfK Entertainment.

Målt på tværs af landende er Pokémon Legends Arceus det bedste sælgende spil foran Horizon Forbidden West og FIFA 22. Pokémon Legends Arceus fører an i salget hos vores svenske og norske kollegaer, mens de hardcore finner foretrækker Elden Ring.

I Danmark er Pokémon Legends Arceus dog kun det tredjebedst sælgende spil. I stedet topper FIFA 22 salgslisten efterfulgt af Gran Turismo 7.

Da der er tale om fysiske spil, er der typisk en tendens til at sportsspil og mere familieorienterede spil dominerer salgslisterne, da denne slags spil i lidt mindre grad downloades.

Pokémon Legends Arceus

Relaterede tekster

Pokémon Legends ArceusScore

Pokémon Legends Arceus

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Pokémon-serien drager endelig på en ny spændende færd, men kun det allermest nødvendige er pakket i rejsetasken.Indlæser mere indhold