Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet and Violet runder ti millioner solgte eksemplarer som det hurtigste Nintendo-spil i historien

Lige til rekordbøgerne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan godt være, at God of War: Ragnarök på ganske kort tid har rundet fem millioner solgte eksemplarer, hvilket gør Santa Monica Studios spil til den hurtigst sælgende førstepartstitel til PlayStation. Men Kratos må alligevel bøje sig i støvet over for 10-årige drenge og piger med korte shorts og stramme rygsække, for Pokémon Scarlet and Violet har på blot tre dage formået at runde hele ti millioner solgte eksemplarer.

Der er dermed tale om den mest succesfulde lancering nogensinde til en Nintendo-konsol. En imponerende bedrift med tanke på, at den japanske konsol fabrikant har været på det globale marked siden midt-80'erne.

Nintendo Life skriver i øvrigt, at lidt over fire millioner af det samlede salg kommer fra Japan, hvilket om noget illustrerer Pokémons utrolige popularitet i hjemlandet.

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterede tekster

2
Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

ANMELDELSE. Skrevet af Ruben Jones

Pokémon tager, tilsyneladende et kvantespring fremad. Det er tid til at vende kasketten bagud.Indlæser mere indhold