Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet/Violet lader til at være serienes værst brugeranmeldte kapitler

I skrivende stund er brugerens gennemsnit cirka 2.8 på Metacritic.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Pokémon Scarlet/Violet uden tvivl kommer til at sælge som varmt brød, så lader det til at selv de mest passionerede fans er ved at være træt af både manglen på moderne features i de her gigantiske spil, men også den ringe tekniske tilstand som Game Freak konsekvent udgiver dem i.

Det hele er lidt ved at koge over, og Pokémon Scarlet/Violet sidder nu på den tvivlsomme ære det er at være de værst brugeranmeldte spil i seriens historiens på Metacritic. Mere specifikt sidder de to nye spil på 2.9 og 3.2.

Det står i ret skærende kontrast til Pokémon Sword/Shield, de sidste centrale kapitler i serien, som ligeledes blev hånet for samme problematikker. De sidder på 4.6 og 4.7. I øvrigt får begge sæt tæv af Pokémon Legends Arceus, der sidder på 8.1.

Hvad synes du om spillene?

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterede tekster

2
Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

ANMELDELSE. Skrevet af Ruben Jones

Pokémon tager, tilsyneladende et kvantespring fremad. Det er tid til at vende kasketten bagud.Indlæser mere indhold