Dansk
Gamereactor
previews
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet/Violet: The Indigo Disk er lige som du forventer

Vi har prøvet en times tid af den kommende endelige udgivelse til det seneste Pokémon-spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Jeg har altid haft det indtryk, at Game Freak leverede et spil, der var en smule upræcist med Pokémon Scarlet/Violet. På den ene side bragede de dørene op til den åbne verden (selvom den var teknologisk mangelfuld), og banede vejen for et meget mere fordybende og personligt Pokémon-eventyr, men på den anden side betød den åbne verden, at progressionen var helt hen i vejret på grund af manglen på grænser for, hvor du kan og bør udforske verden først. Jeg nævner disse to punkter, fordi jeg også mener, at den første udvidelse, The Hidden Treasure of Area Zero - The Teal Mask, formåede at bevare det gode og begrænse det dårlige på grund af dens højere entréniveau. Så da jeg gik ind til den anden udvidelse, The Indigo Disk, var jeg meget spændt og nysgerrig efter at se, hvordan Game Freak havde tænkt sig at bygge videre på sin stadigt bedre formel. Efter at have brugt omkring en time med udvidelsen under et besøg i The Pokémon Companys britiske hovedkvarter, er jeg begejstret, men ikke ligefrem blæst bagover.

For The Indigo Disk er ikke rigtig noget, vi ikke har set før. Udvidelsen foregår i et undervandsterrarium, der er opdelt i fire sektioner, og ja, det er virkelig sejt, men selve level- og verdensdesignet minder meget om det, Paldea tilbød, men i mindre skala. Du kan bestige iskolde tinder og springe over flydende isbjerge, du kan sole dig på sandstrande, gå langs golde klippeskrænter og snige dig gennem frodige græsarealer. Om noget minder opsætningen af det terrarium, som denne udvidelse foregår i, om Safari Zones i tidligere pixelerede Pokémon-titler.

Pokémon Scarlet/Violet
Dette er en annonce:

Og hver biome er fuldstændig proppet med nye og tilbagevendende Pokémon, som man kan jage og fange. Det største samtaleemne er selvfølgelig de start-Pokémon, du kan finde i verdenen, som ser ud til at være meget sjældne, så du skal ikke forvente at fylde dine boxes med Squirtles og Chikoritas, men du kan også støde på regionale varianter af Pokémon, afhængigt af hvilken del af terrariet du udforsker. Der er virkelig meget at glæde sig over i denne udvidelse, hvis du er samler, og det faktum, at alle Pokémon ser ud til at være over level 60, betyder, at du sandsynligvis kan sætte de fleste direkte ind på dit hold uden at skulle bruge evigheder på at levelle og få dem op på niveau.

Med hensyn til førnævnte niveau er The Indigo Disk en ægte late game-oplevelse, hvilket betyder, at de Pokémon, du kommer i kontakt med, vil sætte dig på en hård prøve, og trænerne vil kun forsøge at presse dig yderligere. Du får brug for et stærkt, varieret og alsidigt hold, hvis du vil udfylde det nye Pokédex og besejre de mange trænere, der kalder øen deres hjem. Og for at bygge videre på dette, mens The Teal Mask var en udvidelse, der så ud til at handle mere om fortællingen og håndteringen af vilde Pokémon, skal du i The Indigo Disk kæmpe og møde tilbagevendende fan-favorit-trænere som Carmine og også et helt nyt Elite Four - og de ser ud til at være noget af en udfordring. Under forpremieren mødte jeg Amarys, som havde en gruppe, der var oppe i 80'erne i level, og jeg skulle slå en Elite Four-udfordring, der inkluderede at glide gennem ringe på ryggen af Koraidon. Det er overflødigt at sige, at du bliver nødt til at forberede dig meget effektivt for at overvinde denne og sandsynligvis de andre Elite Four-kampe.

Pokémon Scarlet/Violet

Men selvom The Indigo Disk virkelig forsøger at tilbyde den udfordring, der har manglet i Pokémon-spillene i lang tid, og samtidig udnytter spillernes nostalgi ved at gøre startere mere tilgængelige, holdes denne udvidelse stadig tilbage af de samme faldgruber og problemer som The Teal Mask og grundspillet. Du kan forvente en oplevelse med teksturer i lav opløsning, ustabile og ofte direkte tragiske frame.rates og med pop-in-Pokémon, der dukker op lige for øjnene af dig. På trods af mange års arbejde med dette spil og dets support efter lanceringen, kan Game Freak bare ikke få det til at køre godt, hvilket er en skam, fordi der er meget potentiale i denne moderne formel for serien.

Dette er en annonce:

Der var et par andre hemmeligheder og godbidder, som du kan forvente, og som vil holde dig underholdt og interesseret, mens du studerer på Blueberry Academy i undervandsterrariet, men generelt set, hvis du har spillet grundspillet eller The Teal Mask, har du sikkert allerede en meget god idé om, hvad Game Freak vil servere i december med dette sidste kapitel i den seneste generation af Pokémon.

Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet
Pokémon Scarlet/Violet

Relaterede tekster

Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

ANMELDELSE. Skrevet af Ruben Jones

Pokémon tager, tilsyneladende et kvantespring fremad. Det er tid til at vende kasketten bagud.Indlæser mere indhold