Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport 4

Porsche vender tilbage til Forza

Se de smukke biler her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har været nok interessante udmeldinger til alverdens Forza-fans i løbet af dagen. På Microsofts Showcase-præsentation kunne vi erfare at Forza Horizon er den næste Forza-titel, og nu kan vi vise billeder fra et savnet element i Forza 4: Porsche!

Ikke alene vender bilerne tilbage som en fuldblodsudvidelse fremfor DLC til maj, men der loves også andre godter udover nye achievements, 30 biler og 20 nye world events.

Det såkaldte level cap ryger også op fra 150 til 999, hvilket yderligere skulle forlænge levetiden på spillet med mindst et år. Noget som udvikleren havde forventet med den normale cap, men som blev nået på omkring fire måneder af de hurtigste spillere.

Forza Motorsport 4Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 4

Relaterede tekster

Forza Motorsport 4Score

Forza Motorsport 4

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Turn 10 er endelig klar med en efterfølger til det eminente Forza 3. Vi har testet alle aspekter af Forza Motorsport 4. Læs anmeldelsen lige her...Indlæser mere indhold