Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Synced
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   PowerWash Simulator

   PowerWash Simulator når milepæl

   Gamere kan åbenbart godt lide at lege med vand.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Det er nogle gange de underligste spil, som fænger. PowerWash Simulator er et af disse spil. Men der er et eller andet fængende ved, systematisk, at rengøre en bil, en legeplads eller hele Lara Crofts herregård med en højtryksrenser.

   Jo, den er god nok.

   FuturLab har i dag annonceret, at deres PowerWash Simulator har rundet 7 millioner spillere og at antallet af spillere er blevet fordoblet i de sidste 6 måneder, formentlig da det også udkom til PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch i januar 2023, som de sidste platforme. Det udkom tidligere på PC, Xbox One og Xbox Series X/S og er tilgængeligt på Game Pass.

   Hvis du ikke allerede har prøvet PowerWash Simulator, så kommer der en anbefaling herfra - det er overraskende chill og fængslende at højtryksrense.

   PowerWash Simulator

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold