Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer 40,000: Space Marine

Praktikanten spiller Space Marine

Kommenter og vind film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne uge anmelder vores praktikant actionspillet Warhammer 40,000: Space Marine. Kommenter på anmeldelsen, giv feedback og hjælp ham til at blive bedre, og så kan det være dig, der vinder nogle film til samlingen

Nedkæmp orker i Kejserens navn og bring død fra oven i spillet Warhammer: Space Marine

Jeg er taget på mission med Kaptajn Titus og hans såkaldte Space Marines, vi befinder os på en industriplanet ved navn Graia. Vores mission er at forsinke en ork-invasion, indtil forstærkninger ankommer, men det ser umuligt ud, da orkerne allerede har kontrol over det meste af planeten. Heldigvis har vi et udvalg af nogle overnaturlige, men dødbringende våben til rådighed. Spillet blander nærkamp med en masse skyderi, hvilket gør det til et hack and slash spil, men også til et skydespil. Skydedelen er som den plejer, en håndfuld dødbringende våben, såsom Storm Bolter, der skyder dobbelt så hurtigt som en normal Bolter, og Melta Gun, der sender en 1000 grader varm bølge af varmeenergi mod fjenderne.

Nærkampsdelen er anderledes end i andre hack and slash spil. Ved hjælp af et simpelt system, hvor du bare skal trykke på én knap, kan du dræbe dine fjender i slow motion på en af de mest brutale måder nogensinde. I starten er både skyderiet og nærkampsdelen fascinerende, men efterhånden bliver det lidt ensartet. Selvfølgelig er der nogle sjove øjeblikke i spillet f. eks. når du får din jetpack og en elektrisk hammer i hånden, mens du stormer ned fra himlen mod dine fjender. Relic, dem som har lavet Dawn Of War serien, har fået klemt en del ting fra Warhammer 40K-universet med, så du føler dig hjemme, f. eks. rundt omkring finder du nogle indtalte journaler om hvad der skete før spillet startede. Så hvis du kender til Warhammer-universet, så kan du genkende en masse ting fra det.

Warhammer 40,000: Space Marine

Som spillet skrider fremad, møder du nye og endnu mere farlige fjender: Chaos. Chaos er mere defensive end orkerne. Til gengæld har de nogle dødbringende våben og bedre udrustning end orkerne, hvilket gør at du må lægge en taktik, før du begynder at angribe en gruppe Chaos. Der er mange gentagelser i kampagnen f. eks. skyde- og nærkampsdelen er stadig det samme, missionerne er de samme og måden at dræbe fjender på er også den samme, hvilket gør spillet for ensartet.

Grafikken halter lidt i Space Marine og er ikke så gennemarbejdet, som den burde være og nogle gange føles grafikken forældet, teksturene på figurerne er grove. Til gengæld er underlægningsmusikken fantastisk lavet, den passer til alle situationer. Replikkerne er også gode, de er hverken overspillede eller som en B-film.

Space Marine er et fint og underholdende spil, men heller ikke mere end det, det skiller sig ikke ud fra andre spil, til sidst er bare et skydespil med overnaturlige ting.

7/10

Warhammer 40,000: Space Marine
Warhammer 40,000: Space Marine
Warhammer 40,000: Space Marine
Warhammer 40,000: Space Marine
Warhammer 40,000: Space Marine
Warhammer 40,000: Space Marine
Warhammer 40,000: Space Marine

Relaterede tekster

Warhammer 40,000: Space MarineScore

Warhammer 40,000: Space Marine

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Bekæmp grønhuder og slagt mariner når Relic byder på Space Marine. Lasse har spillet både singleplayer og multiplayer-delene og fortæller det hele her.

Hvem vinder vores Chain Sword?

Hvem vinder vores Chain Sword?

NYHED. Skrevet af Lee West

Det væltede ind med bidrag til vores store Space Marine-konkurrence. Vi har nu ryddet ud i bunken, og valgt en stak finalister. Men det er op til dig at vælge vinderen!Indlæser mere indhold