Dansk
Gamereactor
nyheder
Pikmin 3

Premieredato for Pikmin 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Pikmin 3 blev annonceret til Nintendo Wii U på sidste års E3, og de sære små blomstervæsener blev ligeledes serveret som forretten under sidste års pressekonference i Nokia Theatre i Los Angeles.

Serien har tydeligvis en særlig plads i den japanske spilskaber Shigeru Miyamotos hjerte, og ideen til det oprindelige spil opstod da også, mens han passede sin have. Næsten otte år efter toeren blev lanceret på Gamecube fik vi en pirrende smagsprøve på Pikmin 3 under E3.

På dagens Nintendos Direct fik vi så endelig en dato for det strategiske "havespil" Pikmin 3. Spillet forventes at udkomme til Nintendos Wii U den 26 juli.

Pikmin 3

Relaterede tekster

9
Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter en lang pause er Nintendo igen klar til at sende de finurlige Pikmins på eventyr, men har det været ventetiden værd?

5
Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der blev udgivet en række gigantiske titler til Wii U-konsollen, men fordi at forbrugere verden over simpelthen ikke fandt selve hardwaren synderligt fascinerende, så var...

4
Stærk premiereuge for Pikmin 3

Stærk premiereuge for Pikmin 3

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

I sidste uge kunne vi fortælle hvordan Pikmin 3 satte skub i Wii U-salget i Japan. Nu har My Nintendo News fulgt op på salgstallene ved at vise hvor meget de to...Indlæser mere indhold