Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Premieredatoen på Tony Hawk's Pro Skater-dokumentaren er offentliggjort

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er der lige knap to måneder, til Tony Hawk's Pro Skater 1 og 2 lander på PC og konsol. En komplet restaureret udgave af de to gamle klassikere, som endda er i hænderne på de erfarne remaster-folk fra Vicarious Visions. Det tegner godt.

Men oveni hatten får vi jo også snart en dokumentar med titlen Pretending I'm a Superman: The Tony Hawk Video Game Story. Der er blevet arbejdet på filmen siden 2016, og som bekendt giver den os et indblik i, hvordan udviklingen af de originale spil i serien forløb, og flere store skateboard-stjerner medvirker ligeledes i dokumentaren - blandt andre Tony Hawk, naturligvis. Men det er dog først nu, vi ved, hvornår dokumentaren får premiere. På Twitter har folkene bag filmen annonceret, at Pretending I'm a Superman udkommer den 18. august. Dokumentaren kan ses via Amazon Prime Video, iTunes, YouTube, Vubiquity samt Xbox.

Planlægger du at varme op med denne lille sag, inden spillene lander til september?

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold