Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

Asphalt-serien kickstartes med Asphalt 8: Airborne. Lee har spillet E3-demoen og fortæller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En gigantisk dræberrobot. Barrel rolls. Flyvende metalstykker. Flat spins. En lettende rumraket. Gnister. Turbo. Inficerede biler. Ramper. Alt dette er ting du kommer til at opleve i Asphalt 8: Airborne. Skulle du være i tvivl, er der tale om et racing-spil, og skulle du efter denne korte opsummering ikke have gættet det, bydes der på arcade-ræs med stort A.

En af lanceringstitlerne til Nintendos håndholdte DS var Ubisofts Asphalt Urban GT. Det var dengang hvor den hotte game-mobil hed Nokia N-Gage, og dengang Gameloft endnu ikke var meget mere end en underafdeling af Ubisoft.

Asphalt 8: AirborneAsphalt 8: Airborne

Her ni år efter er stuationen en lidt anden, og udvikleren (og nu udgiveren) Gameloft har for længst slået sig fast som et stort navn i spilbranchen især på mobiler. Asphalt-serien har også længe nydt hæder som en af de bedre arcade-racers til Android og iOS, og vi er nu nået til det ottende kapitel i serien.

Dette er en annonce:

Gameloft har aldrig været bange for at tage en af deres serier i en ny retning, hvis det føles til at være på tide. Asphalt-serien er dog til stadighed blevet et bedre bud på en arcade-racer, men med Asphalt 8: Airborne er der mere tale om en genstart af serien end en egentlig efterfølger. Fysik-motoren er nu fra Havok, og selvom spillet er hamrende urealistisk, så er der alligevel god mening i at bruge denne motor. Ikke kun fordi vi så får langt bedre destruktion, effektlir og tyngde på bilerne, men også fordi det at holde sig i luften pludselig er en essentiel del af mekanikkerne. Og der kan Havok-motoren for alvor være med til at gøre tingene ekstra spændende.

Asphalt 8: Airborne

Banerne er nemlig denne gang fyldt med ramper, og du optjener turbo ved at lave barrel rolls og flat spins med din motoriserede fartdjævel. Du modtager også et boost til din turbo-tank ved at smadre de andre konkurrenter eller køre ekstra tæt på gadernes andre trafikanter.

Det hele sker i varierede omgivelser, der blandt andet tæller en travl rumbase, solbeskinnede sandstrande, sneklædte bjerge, glinsende storbyer og golde ørkener. Ikke alene er omgivelserne varierede, men de er også fyldt til randen med så mange detaljer og effekter, at det næsten tager pusten fra en. Bare se billederne her på siden, der alle er grabbet her på redaktionen fra Gamelofts E3-build af Asphalt 8: Airborne på iPad 4. Med andre ord: billederne her på siden er som spillet ser ud og altså ikke pressebilleder, der lige er kørt lir på gennem Photoshop inden udgivelse.

Dette er en annonce:
Asphalt 8: AirborneAsphalt 8: Airborne

Nu tager det nok ikke mange genlæsninger af beskrivelsen tidligere i teksten, før du kan regne ud, at Asphalt 8: Airborne på mange måder er som et gensyn med Burnout, dengang det stadig handlede om enkelte baner, gale stunts og stærkt sammensatte udfordringer. Dengang Burnout 3: Takedown modtog et hav af anmelderroser på PS2 og Xbox.

Der er dog tilført en del nyt, hvor især den såkaldte Infected-del skiller sig ud. Her ender den bageste spiller som "den" og kan nu køre hurtigere end modspillerne, men dør til gengæld efter kort spilletid, med mindre vedkommende får "fanget" andre biler. Sammen med den klassiske elimination-type, en karrieredel og multiplayer, skulle kimen til en omgang god arcade-ræs være lagt.

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8 har kort sagt forbløffende mange gode takter, og du kan være sikker på, at vi har en anmeldelse parat her på Gamereactor på lanceringsdagen, som efter sigende skulle blive denne sommer, hvis alt går efter planen.

Gameloft kan let vise sig at have lidt af et es gemt i ærmet med det kommende Asphalt 8: Airborne, og efter nogle timers køretur er vi ikke i tvivl: savner du arcade-ræs til din mobil eller tablet, så bør du holde øje med denne titel.

Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: AirborneAsphalt 8: AirborneAsphalt 8: Airborne
HQ

Relaterede tekster

Asphalt 8: AirborneScore

Asphalt 8: Airborne

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Vi er nået til ottende del i Asphalt-serien og her er store omvæltninger. Lee og Rasmus anmelder Asphalt 8: Airborne, som byder på fænomenalt arcade-ræs

1
Racingspecial: Asphalt 8: Airborne

Racingspecial: Asphalt 8: Airborne

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er ikke nogen hemmelighed, at mobil- og tabletspil sjældent fanger mig. Det gælder i høj grad også racing-titler, men lige netop Asphalt 8: Airborne er undtagelsen....

0
Asphalt 8 nu med helikoptere og eksplosioner

Asphalt 8 nu med helikoptere og eksplosioner

NYHED. Skrevet af Lee West

Modern Combat 5: Blackout er som bekendt Gamelofts bud på en skydespilsserie i stil med Call of Duty, mens Asphalt 8: Airborne føles som Burnout. Et nyt kapitel i Modern...

1
Gameloft springer på Windows

Gameloft springer på Windows

NYHED. Skrevet af Lee West

En af de største mobile spillere på markedet er uden tvivl Gameloft, nu er de snart parate med spil til Windows-platformene også. Således kommer der 15 titler til...

3
To nye Asphalt 8: Airborne-trailere

To nye Asphalt 8: Airborne-trailere

NYHED. Skrevet af Lee West

Hvis alt går efter planen, kan vi forvente næste kapitel i Asphalt-serien til Android og iOS til august. Vi har anmeldelsen parat få dage før udgivelsen, men kan allerede...

0
Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

PREVIEW. Skrevet af Lee West

Asphalt-serien kickstartes med Asphalt 8: Airborne. Lee har spillet E3-demoen og fortæller.Indlæser mere indhold