Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Lego Batman 3: Beyond Gotham

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Batman griber fat i Robin, forener Justice League bag sig, og bygger en Lego-raket for at flyve ud i rummet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Går der efterhånden en måned, uden der udkommer et nyt Lego-spil fra TT Games? Det føles som om disse licensprodukter rammer hylderne oftere end der tikker penge ind på kontoen. Og ja, det har selvfølgelig noget at gøre med penge. Warner tjener gode penge på Lego-spillene, og det samme gør TT Games. Som regel er de også gode spil, og derfor får vi nu også Lego Batman 3: Beyond Gotham.

Som du sikkert kan gætte, så holder spillet sig mere eller mindre nøjagtigt til den etablerede formel. Vi skal indtage en verden af plastikklodser i skikkelse af Batman og Robin, men denne gang er der et twist, idet vi ikke hænger ud i gode gamle Gotham City. Det ydre rum har nemlig brug for hjælp.

Lego Batman 3: Beyond GothamLego Batman 3: Beyond Gotham

Batman og Robin får Justice League til at hjælpe dem, og derfor er Superman, Wonder Woman, Cyborg, Flash og kompagni atter med som spilbare figurer. Endnu en gang er vi oppe mod Jokeren, der vil narre os ud i rummet. Det fører til nogle fine, nye gameplay-elementer. Den vigtigste er, at Batman og visse andre figurer nu kan flyve rigtigt. Batman har en dragt med indbygget jetpack, der skal lades op efter brug. Alle dragter kan nu vælges hurtigt og let via et superhjul. Det løsner spillet en hel del op.

Dette er en annonce:

Jetpack'en åbner væsentligt op for den sædvanlige banestruktur, hvor vi ellers "bare" ville lunte rundt til fods. Der er selvfølgelig stadig områder, der kun kan åbnes af bestemte figurer med deres særlige evner. Det bliver et puzzle i sig selv at få dem hen til de rette steder, da det ikke er dem alle, der kan flyve eller hoppe langt nok. Til gengæld kan de måske bygge unikke maskiner ud af bunker af overskydende Lego-klodser. Og således skal vi bygge en raket i Batgrotten under Wayne Manor, så vi kan komme ud i rummet.

Deroppe venter der os en overraskelse: et Batwing-rumskib. Batmans skib ligner lidt en X-Wing. Bag ham flyver Robin i sit eget minifartøj, som han sikkert hader. I den næste mission skal de to befri en rumstation, Jokeren har kapret. Han sidder trygt i dens kontrolrum og spiller på en retrocomputer, der påvirker omgivelserne udenfor. Hapsende kunstige gebisser jager Batman og Robin, og skal hurtigt skydes ned. Det britiske studies pudsige humor er legendarisk, og kan nydes i lige dele både i dialog og i scenerne, der udspiller sig. Her er som altid grin både til børn og voksne.

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Dette "simple rumskydespil", som assistant game director Stephen Sharples kalder det, er mere eller mindre planket direkte fra Resogun. Udviklerne viger uden om, da vi spørger til det, men her er endda smart bombs der rydder skærmen, og du flyver rundt om en roterende rumstation og nedkæmper bølge efter bølge af fjender. Til sidst er der en bosskamp mod en slags trold-i-æsken, bortset fra æsken denne gang er en raket. Som selvfølgelig bliver styret af Jokeren, for hvem kunne ellers finde på sådan noget vrøvl? Der vil være adskillige fartøjsbaner, siger TT Games, men de vil ikke gå i detaljer om de andre endnu.

Dette er en annonce:

Efter at have besejret jokeren, hjælper Cyborg og Flash de to Gotham-helte om bord på rumstationen i rumdragter. Vi piller og pusler rundt på rumstationens ydre skal, mens Cyborg skiftevis omdanner sig til kæmperobot og vaskemaskine (den humor... igen). Alle figurerne har deres helt eget system og sæt af dragter. Og Cyborg kan selvfølgelig flyve ligesom Batman kan.

Lego Batman 3: Beyond Gotham byder på charmerende vanvid af den slags, der primært er rettet mod børn og deres sans for humor. Gameplay og puzzles er simple som altid, alle ændringer er lavet med omhu og virker meningsfulde. De nye VR-verdener, der udfordrer os med en slags platformslabyrint, er også fine. De minder om, og igen er det næppe et tilfælde, VR-missionerne fra Metal Gear Solid, og skal give en troværdig Batman-træningsoplevelse, siger Stephen Sharples.

Lego Batman 3: Beyond GothamLego Batman 3: Beyond Gotham

TT Games' seneste kan ikke siges at være nyskabende, men hvorfor skulle det også være det? Spillet følger det kendte mønster, der har gjort serien til en succes. Det er denne lettilgængelighed der fænger, og det er endnu mere tydeligt når man spiller sammen i co-op. På PS4 og Xbox One ser spillet lige så nydeligt ud som Lego Marvel Super Heroes og Lego The Hobbit har gjort for nyligt. Og når Batman er på vej til det ydre rum sammen med Justice League, er det så noget man vil gå glip af?

Relaterede tekster

0
Lego Batman 3 co-op og solo-gameplay

Lego Batman 3 co-op og solo-gameplay

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi tog på solotur, spillede co-op og meget mere i Lego Batman 3: Beyond Gotham. Her får du en hel times gameplay fra PlayStation 4-udgaven af spillet. Du kan også se...

1
Lego Batman 3 får udgivelsesdato

Lego Batman 3 får udgivelsesdato

NYHED. Skrevet af Bengt Lemne

Warner Bros. og TT Games har sat dato på det kommende Lego Batman 3: Beyond Gotham. Spillet udkommer i Europa på stort set alle platforme den 14. november. Lego Batman 3...

0
Brainiac indtager Lego Batman 3

Brainiac indtager Lego Batman 3

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Brainiac er den seneste i rækken af superskurke, som Batman og resten af Justice League er oppe imod i det kommende Lego Batman 3: Beyond Gotham. Den manisk samlende...Indlæser mere indhold