Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
previews
Tales of Berseria

Tales of Berseria

16. gange må være lykkens gang!


Førstehåndsindtryk kan snyde. Efter at have stirret på det smukke Final Fantasy XV, må jeg indrømme, at Tales of Berseria ser noget kedeligt ud. Men på den anden side, under overfladen på det japanske RPG med det gode tempo, finder jeg en lang og kompleks historie.

Jeg har aldrig spillet et Tales-spil. Berseria er det 16. spil i serien, så min mangel på erfaring, er bestemt ikke på grund af manglende muligheder. Derfor vil dette preview repræsentere en førstegangsbesøgende i Tales-universet, selvom jeg ganske vist har logget tusindvis af timer i RPG-genren generelt.

Tales of Berseria er et tredjepersons JRPG, og det byder ikke just på nogle overraskelser, når det kommer til spillets opbygning. Det blev udgivet i Japan i august sidste år, mens udgivelsesdatoen for os i vesten først falder i slutningen af denne måned. Min previewoplevelse med spillet var en ganske kort en af slagsen, og derfor kan oplevelsen stadig nå at ændre sig med det færdige spil.

Historien udspiller sig i den samme verden som Tales of Zestiria, men foregår langt tilbage i fortiden. Her kommer vi til at stå overfor bedrag, dæmoner og magtkampe. Ingredienserne i plottet er ret basale, men de er dog stadig interessante nok, til at få et fast greb om spillerne i starten af spillet.

Tales of Berseria
Tales of Berseria