Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
previews
Bulletstorm: Full Clip Edition

Vi har prøvet Bulletstorm: Full Clip Edition

People Can Fly fik aldrig den succes de havde håbet på med Bulletstorm i 2011, men nu er de klar med et nyt forsøg. Vi har prøvet spillet...

  • Tekst: Kieran Harris

Da Bulletstorm udkom i 2011 blev det med det samme placeret i skyggen af andre store skydespilsserier. I stil med Homefront som udkom måneden efter vågede Bulletstorm at være en smule anderledes. Gode anmeldelser til trods formåede spillet, der er udviklet af People Can Fly, ikke at andet at vække interessen hos en mindre en gruppe spillere. Nu er det blevet tid til at spillet bliver bragt tilbage, og vi fik chancen for at teste den første time hos Gearbox Software.

Bulletstorm: Full Clip Edition

Bulletstorm byder på en spiloplevelse som minder om Borderlands, og med det menes der adrenalinpumpende kampe, og mange morsomme øjeblikke når man destruerer fjender på diverse, satiriske måder. Det var vanskeligt ikke at grine højlydt da når vi sparkede fjender ind i roterende savblade eller trak dem ind i kaktusser. Våbnene føles unikke, og de gør at kampene føles friske. Blandt favoritter var snigeskytteriflen, som lader os guide projektilet hen til fjenden. Derudover var der også "penetrator gun", som skyder knivblade imod fjenden. Spillet har også et vandedannede system med diverse skillshots, og her kan du bruge mange timer på at indsamle point.

Når det gælder gameplay er der ikke sket nogle drastiske ændringer, men dem der forudbestiller vil kunne spille igennem hele spillet som Duke Nukem. I stedet for at ændre gameplay-mekanikkerne har udviklerne brugt tid på at forbedre lyd og billede, noget som gør Full Clip Edition til en naturlig del af denne spilgeneration. Væk er de kantede figurer og de kedelige farver fra originalen, og nu får vi miljøer der gør at man konstant stopper op og betager omgivelserne. People Can Fly har nemlig gjort et solidt job i forhold til at klargøre det gamle spil til en udgivelse i 2017.

Bulletstorm: Full Clip Edition

Med det pointbaserede kampsystem har Bulletstorm: Full Clip Edition et konkurrenceaspekt som Gearbox tror kan gøre spillet mere populært, særligt med tanke på streaming. Vi snakkede nemlig med Gearbox efter vores korte tid med spillet, og de sagde følgende: "People Can Fly kom til os, og vi synes det var en vældig god ide, særligt når man tænker på hvad der sker i branchen for tiden. Du kan finde et stream med hvad som helst, men det er særligt dem der er vilde med færdighedsbaserede spil som er mest populære. Her burde Bulletstorm: Full Clip Edition passe godt ind". De anerkender desuden at spillet ikke klarede sig synderligt godt i 2011, men mener at de har fat i noget unikt her: "Det var unikt, men det blev der ikke lagt mærke til. Der er dog kommet flere spil med færdighedsbaserede skyderier siden da, så vi tænker at nu er det et passende tidspunkt at gøre et nyt forsøg."

Bulletstorms manuskript føles som om at det var skrevet til en B-actionfilm, og hovedpersonen Grayson Hunt lirer sig af med diverse onelinere, imens skud og eksplosioner er alle vegne. Det passer egentlig ganske godt med al den overdrevne action, så det er vanskeligt at sige andet end at det fungerer. Én kritik vi dog må ytre er at kampagnen ikke kan spilles kooperativt, og det er i sandhed en skam. Det er muligt at spille Anarchy Mode med op til fire spillere som samarbejder, men det ville have været ideelt hvis du kunne dele kampagnen med en ven.

Bulletstorm: Full Clip EditionBulletstorm: Full Clip EditionBulletstorm: Full Clip Edition

Det er blevet bekræftet at denne udgave vil genoplive multiplayer-delen af spillet, og du får derfor chancen for at udmærke dig i to forskellige modes. I Anarchy skal du og dine venner møde bølger af vanskelige fjender, og det handler om at bygge point med skillshots. I Echo placeres du i miljøer fra kampagnen, og her handler det også om at få flest point.

Bulletstorm byder på hekstisk action og gale skyderier, og denne formel har tålt tidens tand uden at miste sin charme, og vi glæder os til at udforske denne glemte perle på ny. Eftersom spillet ikke var en succes i første omgang, beviser denne genudgivelse at People Can Fly virkelig tror på deres produkt. Bulletstorm: Full Clip Edition ser også ud til at være en god måde at checke om hvorvidt stemningen efter en opfølger er der eller ej, og efter at have testet spillet, siger vi gerne ja tak.

Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition