Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
previews
Star Wars Battlefront II

Vi har prøvet Star Wars Battlefront II

Vi forsøgte at forsvare Theed imod ondsindede robotter.

  • Tekst: Sam Bishop

Star Wars Battlefront II blev fremvist ved dette års EA Play-messe i Los Angeles. Streamere blev vist imens de spillede en Assault-kamp i byen Theed på planeten Naboo, som fans af The Phantom Menace allerede er godt bekendt med. Efter præsentationen fik vi lov til at spille præcis samme segment på PlayStation 4, hvorfor vi tog rollen som klontropper, der skulle forsøge at forsvare byen imod en invaderende droidestyrke.

I den første fase skulle droiderne få fat i et transportkøretøj, og forsøge derefter at eskortere det hen til fronten af det royale palads. Derefter gik kampen over i sin anden fase, hvor droiderne skulle fange to kontrolpunkter lige indenfor paladsets mure. Til sidst gik kampen ind i sin tredje og sidste fase, hvor klontropperne skulle forsvare tronrummet imod droiderne. Angriberne her har et begrænset antal tropper, og før de løber tør skal de vinde, ligesom i andre spil af samme type.

Vi synes at kampene her var en del mere taktiske end noget andet vi spillede i det første spil. Selvom denne del ikke var synderligt anderledes som sådan, så var der stadig øjeblikkelige fordele og ulemper ved at bruge bestemte taktikker. Det var ikke bare en kamp hvor man skød alt hvad man kunne på de fjendtlige styrker indtil antallet af forstærkninger udløb. Netop fordi den første fase foregik på så åbent et område skulle angrebene på transportkøretøjet foregå på en mere kalkuleret facon, ellers blev man hurtigt skudt i småstykker. Sniper-klassen var særligt brugbar her, så vel som at flankere fjenden eller at bruge granater, og der var særligt fokus på at beskytte dem med Ion Distruptor-våben, siden kun de kunne gøre reel skade på transporteren.

Star Wars Battlefront II

Her kom der nye klassesystem til sin magt, og det tillod os at vælge imellem fire forskellige karakterklasser. Specialist-klassen kan eksempelvis gøre sig gældende ved store distancer med en sniper, hvoraf Heavy-klassen kan skyde mere og hårdere ved kortere distancer. Hver af disse har deres egne unikke evner, våben og tilpasninger. Alle klasserne kan også yderligere tilpasses med forskellige Star Cards og våbenændringer, så du kan så sandelig skræddersy din karakter til din spillestil. Vi fik en række muligheder på denne front, og blandt vores yndlings Star Cards var et hvor man fik noget liv tilbage efter at have taget en fjendes liv, som blev ganske brugbar på de åbne områder.

Star Wars Battlefront II