Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
previews
Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 - Vi har prøvekørt Turn 10's næste

Forza Motorsport 7 skal sælge Xbox One X, og det skal ske med smuk grafik, silkeblød billedehastighed og masser af biler. Vi har prøvekørt spillet ved E3...


Kongen af bilspil lyder som en overdrivelse, men der har ikke været mange bil-serier der har kunne konkurrere mod Forza-serien de seneste mange år, og det syvende spil i serien ser ikke kun ud til at holde tronen, men også udvikle serien.

Når vi får chancen for at afprøve spillet i Galen Center, Los Angeles, vil det være første gang vi ser Forza Motorsport-serien på en højteknologisk konsol, da vi kommer til at afprøve den på Xbox One X.

Vi kan vælge mellem tre forskellige løb samt spiltyper, hvor vi kommer til at opleve forskellige aspekter af spillet. Vi har muligheden for at køre i Nissan GTR, den nye. kraftige Porsche 911 GT2 RS 2018 samt lastvogne.

Spillets mekanikker er en viderebygning fra Forza Motorsport 6, hvilket kun kan siges er en god ting. Nissan GTR's mange hestekræfter kan tydeligt mærkes helt ude i fingerspidserne når vi accellerer, takket være controllerens vibratorer, og det giver en livlig fornemmelse, især når man bremser i svingene. Desværre af Turn 10 ikke fået helt styr på lastvognene, da køretøjernes fysik og vægt ikke passer til deres størrelse. Vi fik dog kun kørt en enkelt omgang, så det var desværre en begrænset oplevelse.

Forza Motorsport 7
Forza Motorsport 7Forza Motorsport 7

Forza-serien har altid været kendt for muligheden for at designe og justere din bil til ukendelighed, og dette bliver der selvfølgeligt heller ikke pillet ved i Forza Motorsport 7. Til gengæld er det nu også blevet muligt at ændre kørerens dragt, hvor du kan vælge alt fra professionelle dragter til klassiske veteran dragter fra 60'erne og 70'erne. Det gør ingen forskel på selve oplevelsen, men det gør det muligt at sætte et mere personligt præg.

Forza Motorsport 7 udkommer med over 700 biler, hvilket er næsten det dobbelte af antallet af biler i Forza Motorsport 6, samt 30 nye baner. Forza Motorsport 6 introducerede for første gang vejr effekter i serien, men nu får serien dynamisk vejr. Dette betyder, at et løb kan starte med solskin, hvorefter en hård regnbyge drysser ind over banen, for derefter at forsvinde kort tid efter. Dette gør at man bliver nødt til at indordne sig efter de nye kørselsforhold, og kan på få sekunder ændre løbet.

Forza Motorsport 7 ser fantastisk smukt ud. Den silkebløde billedhastighed samt 4K-opløsningen viser utrolige detaljer på både biler og omgivelser. Når solen lyser asfalten op efter et kraftigt regnvejr gør enhver mundlam. Xbox One X's kræfter skinner virkeligt igennem, når man ser det dynamiske vejr, de højt detaljerede biler, og den låste billedhastighed på 60 billeder i sekundet. Turn 10 har også forkælet ørerne yderligere i denne udgave, og det kan tydeligt høres. De brølende motorer, lyden fra gearkassen samt hvinende hjul går i perfekt harmoni sammen med den smukke grafik.

Forza Motorsport 7
Forza Motorsport 7Forza Motorsport 7

Det nye Forza-spil vil for alvor vise hvad Xbox One X-konsollen kan, det er der absolut ingen tvivl om. Højopløselig 4K-opløsning, solid billedhastighed, en enorm mængde biler og baner, og uanede mængder køreglæde. Det er tydeligt at se at Turn 10 har arbejdet hårdt på spillet, samtidigt med at de har beholdt kvaliteten bag serien, hvilket gør det tydeligt, at der ikk er nogle andre udviklerer der vil kunne konkurere mod titlen.

Forza Motorsport 7 er sat til udgivelse den 3 oktober til PC og Xbox One, og vil naturligvis være optimeret til Xbox One X, når den udkommer til november.