Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
previews
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario + Rabbids Kingdom Battle imponerede os ved E3

Vi fik muligheden for at prøve dette nuttede og taktiske møde imellem Rabbids og Mario.

  • Tekst: Sam Bishop

Vi har vidst i noget tid at Mario + Rabbids Kingdom Battle er på vej, et spil der kombinerer Ubisofts Rabbids med Nintendos maskot i et helt nyt og anderledes spil. Ved E3 fik vi vist lidt mere af hvad dette møde vil betyde og indeholde. Efter Ubisofts pressekonference, hvor selveste Shigeru Miyamoto indtog scenen, fik vi lov til at afprøve spillet en smule, og igennem vores tid med spillet så vi nogle af spillets elementer i aktion.

Under demonstrationen fik vi til opgave at redde Luigi fra de onde Rabbids, som har fået afgang til Mushroom Kingdom via en mystisk portal, selvom vi burde tydeliggøre fra start af at ikke alle Rabbids er ondsindede væsner, da vores lille gruppe bestod af Mario, Rabbid Peach og Rabbid Luigi. Vi begav os derefter ud i den bredere verden for at finde vores ven, og bevægede os igennem forskellige baner og kampe imens, der til sidst kulminerede i en større boss-kamp henimod slutningen.

Bevægelse i spillet styres af Beep-O, et lille disklignende objekt med kaninører som svæver lige over jorden, og som leder gruppen rundt som en slange. I forhold til selve designet af banerne, så burde disse være genkendelige for fans af Marios mange eventyr. Der er mønter at indsamle, inklusiv røde og blå udfordringer, grønne rør at udforske, og masser og masser af farve omkring dig. Udforskning bliver også belønnet, for der er ekstra mønter overalt, selvom du naturligvis skal vende og dreje kameraet en smule for at finde alle dem der ligger gemt rundt omkring.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Kampene var dog var der for alvor skilte sig ud for os, da vi forventede meget mere restriktivt gameplay end det vi oplevede. Kampene i Mario + Rabbids Kingdom Battle er turbaserede på en skakbrætlignende bane, men du har mulighed for at bevæge dig tværs henover felterne ganske hurtigt. Området som du kan bevæge dig i er meget bredt, men når du først begynder at kombinere bevægelse med de hop du kan lave sammen med dine allierede, så kan du komme endnu længere ud. Alt du skal gøre er at bevæge dig hen til en af dine holdkammerater, og derefter kan de kaste dig langt ud på banen. Bliver du kastet hen på en fjende kan du sågar lande oven på dem for at gøre ekstra skade.

Mario + Rabbids Kingdom BattleMario + Rabbids Kingdom Battle