Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
previews
Splatoon 2

Splatoon 2 - Hero Mode hands-on

En længere tutorial og en god en af slagsen.

  • Tekst: Sam Bishop

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

For to år siden lancerede Nintendo deres farverige shooter, Splatoon, på Wii U, men siden da er der sket en del. Nintedo har sendt en ny konsol på markedet, og det betyder, at efterfølgeren til Splatoon også må tage skiftet videre. Vi fik lov til at prøve Splatoon 2's Hero Mode, en mode der fungerer som en single-player kampagne, og her vil du bliver oplært i mekanikkerne. Hero Mode fungerer som en tutorial, men er samtidig så meget mere.

Hvor du i multiplayer forsøger at dække så meget af banen i maling som muligt, er Hero Mode mere interesseret i at få dig hurtigst gennem en række udfordringer. På dette punkt udvikler spillet sig næsten til en platformer, hvor du skal bruge dine evner til at komme igennem de baner spillet præsenterer dig for. Du skal altså ikke kæmpe mod andre spillere, men i stedet mod NPC'er, i dit forsøg på at finde ud af, hvad der er sket med Squid Sister Callie, der er forsvundet.

Før vi blev smidt ud i Hero Mode fik vi muligheden for at tilpasse vores karakter. Det er muligt at lave sin karakter, så vedkommende ikke blot løber rundt med dit foretrukne våben, men også kosmetiske ændringer til tøjet, hatten og skoene. Vi så ikke alle de forskellige muligheder, men det ser ud til, at der er mange items at få fingre i, så du langsomt kan tilpasse din karakter lige som du ønsker. Det er items du kan købe dig til med in-game mønter.

Variationen kommer i form af dit våben også. Dette er dog et lidt vigtigere valg, end skoene du har på, da dette også ændre din spillestil. Den klassiske standard blaster vil yde medium skade mod modstanderne og dække et relativt stort areal omkring dig, hvilket gør det perfekt til nybegyndere. Men er du eventyrlysten, er der langt mere spændende muligheder. The Roller er fantastisk til at dække et stort område hurtigt, men er forfærdelig til at forsvare dig med i kamp. Ellers har vi også Splat Charger, der modsat The Roller, er fantastisk til at angribe med (det er praksis talt en sniper), men er langsom til at dække områder til i maling.

Splatoon 2
Splatoon 2Splatoon 2Splatoon 2

I Hero Mode bliver alle diverse våben introduceret til dig løbende, og i udvalgte baner, er du tvunget til at bruge et bestemt våben. Det betyder, at i slutningen af Hero Mode bør du være relativ effektiv til alle de forskellige våben. Du vil vide hvilke styrker og svagheder de enkelte våben har, samt hvilke situationer de er stærke i. Samtidig skaber de nye våben konstant variation i Hero Mode, og vi regner med, at det nok skal blive underholdende at spille den igennem.

Hero Mode formår også at træne både nytilkommere og veteraner i ting som sponge blocks, rolling platforms, grind rails og meget mere. Vigtige lektioner, så du kan være ordenligt klædt på til multiplayer-delen. Derudover vil der være hemmeligheder spredt ud gennem banerne, så for de er jer, der ønsker at få 100% har nok at glæde jer til.

Splatoon 2 viser et stort potentiale, og selv om Hero Mode ikke kommer med den stærkeste historie er variationen i gameplayet nok til at skubbe dig til slutningen. Du vil ikke være den bedste, efter du har gennemført Hero Mode, men du vil være i stand til at gøre en forskel i multiplayer-kampene. Det er i hvert fald den følelse jeg sidder med, efter at have spillet en smule Hero Mode.