Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

Print dit eget Firewatch-kort

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kunne virkelig, virkelig godt lide Firewatch fra det debuterende studie Campo Santo, og nu kan du komme endnu tættere på spillet, takket være et print-venligt kort i høj opløsning, som udvikleren har udgivet via et blog-indlæg.

Kortet fås både med eller uden Henry's noter på, og ifølge indlægget, gør dette spillet mere kooperativt, da du kan bede en ven eller partner om at navigere for dig, alt imens du bevæger dig igennem Wyoming's dybe skove.

Firewatch
Firewatch

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold