Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pro Evolution Soccer

Pro Evolution online i Japan

Konami har offentliggjort, at de udsender Winning Eleven 6 - bedre kendt som Pro Evolution Soccer på disse breddegrader - i en Final Evolution version til PS2 og GameCube med online muligheder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Konami har offentliggjort, at de udsender Winning Eleven 6 - bedre kendt som Pro Evolution Soccer på disse breddegrader - i en Final Evolution version til PS2 og GameCube som indeholder muligheder for at gå online. Vi har detaljer og screens.

HQ

Den færdige version af spillet skulle gøre det muligt at gå online for at spille mod hinanden ligesom opdaterede hold og klub statistikker skulle kunne hentes med jævne mellemrum. Ud over dette skulle firmaet stille såkaldte senario matches, formationer og nye teams til rådighed. Der er endda mulighed for nyt hår, skæg, farver osv. til dine spillere.

Spillet skulle i øvrigt være en finpudset version af det spil som de fleste fodbold fans i øjeblikket sidder med, og det skal ifølge Konami kunne findes på de japanske butikshylder fra d. 12 december, mens GameCube ejere må vente til d. 30 januar år 2003.

Desværre melder firmaet også ud at GameCube versionen ikke er sat til udgivelse uden for Japan - så GameCube fans - mail Konami ned og sig jeres mening.

Relaterede tekster

0
Pro Evolution SoccerScore

Pro Evolution Soccer

ANMELDELSE. Skrevet af Asmus Neergaard

Playstation Portable sætter støvlerne i grønsværen. Asmus har testet den håndholdte version af verdens bedste fodboldspil.

0
Pro Evolution SoccerScore

Pro Evolution Soccer

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Inden for de sidste par år har rygtet omkring Konami’s fodboldserie langsomt men sikkert bredt sig.

0
Konami fodboldspil på vej til Xbox

Konami fodboldspil på vej til Xbox

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Der har været stor forvirring omkring en mulig Xbox version af storspillet Pro Evolution Soccer 3, men det kan Konami nu benægte. I stedet har de et andet og online fodboldspil på vej! Detaljer indenfor.

0
Pro Evolution Soccer på Xbox?

Pro Evolution Soccer på Xbox?

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Selvom rygterne om spilseriens debut på Xbox allerede florerede omkring X03, så havde Konami dengang intet at sige om sagen - men sådan skulle det ikke blive ved!

0
Svedige screens fra PES 3

Svedige screens fra PES 3

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

En af de største spillere på den virtuelle fodbold arena er uden tvivl Konami's Pro Evolution Soccer serie. Snart starter den digitale sæson og PES3 ser ud til at være i god form.Indlæser mere indhold