Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Lilium11s præsentation

Yo. Lilium11 er mit handle.

Jeg er en 24 år gammel rotte som godt kan lide at spille spil, lytte til musik, studere kinesisk/japansk blandt andre ting. Jeg har gamet i mange år, og er blevet ret kræsen når det kommer til kvalitetsspil, hvorfor dog stille sig tilfreds med 'okay' når man kunne spille noget der var fantastisk?

Er hovedsageligt fan af single-player spil fremfor multiplayer og jeg sætter stor pris på at blive udfordret.

Du vil typisk opleve at jeg kan være ret stædig omkring mine diverse overbevisninger men jeg har blandt venner ry for ikke at være urimelig hvis jeg bliver givet gode solide argumenter bakket op af dokumentérbare fakta. Min stædighed og mine høje standarder for den underholdning jeg betaler penge for betyder tit at jeg kommer I konflikter med andre spilfans mens som jeg altid siger: Hvis du som menneske hviler selvsikkert i dig selv så lader du dig ikke ophidse af andres holdning fordi den har ingen indvirkning på dit liv og den har kun så meget betydning som du tillader den at have. Husk det altid og vær glad!

PC Specs:
Mobo: Asus Z170 Pro Gaming
CPU: Intel Core i7 6700K@4.0GHZ
SSD: Samsung 850 EVO
PSU: Zalman ZM700-GLX 80+ 700W
RAM: DDR4-2666 Corsair Vengance 32GB
GPU: Asus GTX 980ti Strix

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler