Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

Magnus Groth-Andersens præsentation

Goddag. Jeg hedder Magnus Groth-Andersen. Jeg er 23 år gammel, og bor på Østerbro. Jeg begyndte her på Gamereactor på grund af min kærlighed til kombinationen af sprog og spil, og har sidenhen lært enormt meget. Min konsolsamling byder på en PlayStation 4, 3 og Vita, og det er udelukkende grundet sammenhørigheden mellem de tre forskellige konsoller. Desuden er jeg trophy-fanatiker, og ligger løbende i grum trophy-krig, med enhver der tør stille op.

Min interesse i mediet begynder med PlayStation 1 og Crash Bandicoot serien, men blussede først op efter PlayStation 2'ens udgivelse. Jeg anser spilmediet som en kunstform, og lægger derfor vægt på de individuelle kunstneriske aspekter af et spil, såsom lyd, musik, æstetik og mekanik.

Jeg har, siden jeg spillede GTA 2 på Playstation, været forelsket i Rockstar Games. Jeg synes de fortæller de mest interessante historier, designer det sjoveste gameplay og bygger de mest fascinerende verdener. Derudover er jeg meget glad for Metal Gear Solid-serien trods dens efterhånden ret indviklede tidslinje og plot.

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet af: SkelligerDog
  2022-01-18 11:02
  Hej Magnus. Ved ikke om det er relevant, men vil lige infomerer om at jeg har modtaget den Acer laptop jeg vandt i julekalender konkurrencen. Tak endnu engang for indsatsen med konkurrencen. Jeg ser frem til næste år
   
 • Skrevet af: Magnus Groth-Andersen / GR®
  2019-03-26 10:31
  Hej Shuntaro,

  Det er godt spørgsmål. Faktisk har vi ikke noget i støbeskeen, men jeg forsøger at få planlagt noget. Tak!
   
 • Skrevet af: Shuntaro
  2019-03-25 19:57
  Hej Magnus. Ville hører om du er bekendt med en plan om at anmelde outward der udkommer tirsdag dvs i morgen? Ellers synes jeg i skulle overveje det, da det er et lille studio der laver det og det ligner et frisk pust til en genre og en spilindustri, der virkelig kunne trænge til det. Tak for dit sobre temperament og logiske tilgang til tingene.
   
 • Skrevet af: tcsb
  2018-04-09 17:03
  Hej Magnus!

  Er der noget nyt i forhold til Lost Sphear-konkurrencen?
   
 • Skrevet af: Magnus Groth-Andersen / GR®
  2018-01-16 22:42
  Det kan meget vel være. Ellers kan det fikses ved at søge på "Playstation Plus" i søgefeltet - det var sådan jeg lige checkede op sagen.

  Men tak for din feedback!
   
 • Skrevet af: Joeyvind
  2018-01-16 22:41
  Ok. Har nok bare overset nyheden.

  God aften
   
 • Skrevet af: Joeyvind
  2018-01-16 20:47
  Hej Magnus

  Hvorfor er der igennem længere tid ikke blevet skrevet nyheder om PS+ spil samt udsalg på PS Store?

  I denne måned er der fx skrevet om Månedens Xbox Gold efterfulgt af nyheden idag "Hent de nye Games With Gold-spil nu".


  Mvh.
   
 • Skrevet af: Irony
  2017-09-07 16:30
  Hejsa Magnus

  Lige et hurtigt spørgsmål...Har i droppet at lave "Games to look for" eller er det bare smuttet for September måned.
   
 • Skrevet af: Magnus Groth-Andersen / GR®
  2017-06-20 21:19
  Hej Nova. Tak for forståelsen. Jeg ser den samme diskussionslyst på Gamereactor som på alle spilrelaterede hjemmesider, og jeg er enig i at tonen ikke altid er lige pæn.

  Min intention er udelukkende at oplyse, at hjælpe læserne med at træffe de købsbeslutninger der er bedst for dem baseret på information de har fået op til udgivelsen. Billedhastighed, opløsning, pris, historiedetaljer mfl. Nyheder skulle tilsammen give et godt billede af produktet.

  Jeg vil arbejde endnu hårdere for at anspore en mere positiv tone. Det kan du bide spids på. Jeg takker endnu en gang, rigtig meget, for at du nævner det. Alle er altid velkomne til at skrive, for det er ikke altid lige let når det ikke foregår face-to-face
   
 • Skrevet af: Magnus Groth-Andersen / GR®
  2017-06-20 21:13
  Hej Nova. Jeg har tilladt mig at skrive en privat besked til dig, men det korte og det lange er at billedehastigheden er altafgørende for mange forbrugeres købsbeslutning, og derfor føler jeg en forpligtelse til at bringe nyheder om emnet.

  Jeg kan ikke lade være med at skrive nyheder om bestemte emner af frygt for at det vil skabe splid imellem diskussionslystne brugere. Så skulle vi heller ikke skrive om PlayStation Plus og Xbox Live Gold, eller alt andet der kunne give anlæg til konkurrence imellem brands.

  Jeg sætter som altid pris på feedback, og jeg er ked at du føler at jeg, personligt, vælger at splitte mine brugere med nyheder om bestemte emner. Det er ikke tilfældet, men jeg kan altså ikke lade være med at skrive om ting der giver anlæg til en diskussion blandt forbrugere af forskellige platforme.
   
 • Skrevet af: harnish
  2016-10-13 12:37
  Hej Magnus. Jeg vil gerne have slettet min profil, da jeg ikke bryder mig om den drejning GR har taget siden Lee stoppede. Hvordan gør jeg?
   
 • Skrevet af: Emil_Nissen
  2012-11-05 09:18
  Velkommen til. Ser frem til anmeldelsen.