Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

Montross' præsentation

Hvilken slags Gamer er jeg?
Jeg vil beskrive mig selv som en gamer der går meget op i et spils historie og karakterinteraktioner. Et fedt gameplay er i længden ikke fyldestgørende for mig, selvom det også er vigtigt. Meget accepterer jeg dog hvis historien er god. Enslaved er godt eksempel her på.

Hvad ejer jeg?
Jeg ejer en PS4 og en vita, selvom sidstnævnte har samlet en del støv på det sidste. At jeg ikke ejer en Xbox må man ikke tolke som et tegn på at jeg har taget side i den famøse konsolkrig. Det skal nok ses som et udtryk for at jeg er studerende med begrænset tid og penge (tænk at jeg følte mig nødsaget til at skrive dette?).
Har også en ps1 - ps2 og ps3, men dem spiller jeg ikke rigtig på længere.

En kommentar til min blog; I have a proposition for you
Navnet er et citat fra spillet Star Wars Bounty Hunter til ps2. Et udmærket spil. Sikken et dårligt navn tænker du måske. Ja, specielt klingende er det ikke, men selve situationen, som citatet stammer fra, går meget godt i spænd, med det denne blog repræsenterer.
I Bounty Hunter, handler en del af historien om hvordan Klonerne fra episode to og tre kom til verden. Hvem skulle være stamfar til alle disse kloner? Dette løste Count Dooku, ved at give en række dusørjægere (Jango Fett og en anden Mandalorian ved navn Montross) et tilbud (a proposition) om at nedlægge en Dark Jedi. Den som gjorde dette ville blive fyrsteligt belønnet og udvalgt til stamfar. På samme måde søger denne blog at være et tilbud, som forhåbentligt vil berige en udvalgt skare (GR's læsere) med refleksion over forskellige emner i forbindelse med spil. Nogle gange afviger jeg lidt fra den sti, og skriver lidt om Star Wars, Batman og andre af mine interesser. Jeg skriver som regel minimum én blog om måneden....

Eller det gjorde jeg. Blogger ikke længere.

En kommentar til mine anmeldelser
Når jeg en sjælden gang skriver en anmeldelse herinde, skal det siges, at såfremt GR har skrevet en anmeldelse af spillet, skal min anmeldelse ses mere som en kommentar eller et andet syn, på spillet og ikke en dybdegående anmeldelse. Det gør jeg fordi min fornemmelse er at brugeranmeldelserne her på sitet mest benyttes som en second oppinion (sådan bruger jeg dem i hvert fald selv) og det prøver jeg at ramme.

Yndlingsspil
Uncharted (hele serien)
Infamous 1 + 2
Star wars: Battlefront 2
Star wars: Bounty Hunter
Knights of the old republic
The Last of Us
Enslaved: odessey to the west
Apotheon
Sly Cooper serien

Nej de er ikke rangeret efter andet end tilfældighed.

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--