Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Søren Svanhofs præsentation

"Den mest anmassende skribent på GameReactor, har gået på Robin Williams underholdningsskole, livslang fan af underlig musik, med en særinteresse i blues, og egentlig bare et herligt dysforisk monster som folk ikke kan lide."

Er du ikke lidt et selviscenesættende bøvehoved?
Niks. Jeg har nemlig ret svært ved at lyve.

Hvad kan du så diske op med?
Kreative skrivekundskaber, et kritisk anlagt sindelag, og en voksende samlig håndholdte konsoller, som ingen gider at spille på mere. Et pædagogisk talent som er under udvikling ved klassiske studie og selvstudie. En evne til at snakke samtlige ører af hvis emnet falder på japansk avant-garde musik eller blues. Dårlige jokes?

Hvad er dine svagheder?
Næsten hvad som helst.

Du er en sørgelig, mærkelig lille mand...
Toy Story er faktisk en af mine yndlings animationsfilm.

Nå, hvilke maskiner har du?
- En kraftig hjemmebygget PC som i den grad mangler en SSD.
- PlayStation 2, SCPH-77004 (Mat Sort)
- PlayStation Portable, PSP3003 (Mat Lyserød)
- Wii, RVL-001 (Hvid)
- Nintendo Switch, HAC-001 (Sort, med Rød og Blå Joycons)
- Super Nintendo Classic/Mini

Ulækkert. Hvilke maskiner vil du gerne have?
- New Nintendo 2DSXL, Poké Ball Edition
- Wii U
- GameCube
- Nintendo DS Lite
- GameBoy Color
- PlayStation Vita, PCH-1000 (Lyserød)
- PlayStation 2, SCPH-70000 (Lyserød)

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrevet af: dres-dk
  2018-02-14 08:23
  He Søren. Jeg unne lige se, at du havde svaret mig på et gammelt indlæg. Så jeg giver lige mit gensvar her

  Citerer Søren Svanhof:
  "Så vidt jeg ved lagre Sony ikke min lokationsdata, eller bruger min færten på internettet til at tilbyde mig målrettet reklamer - Sony har heller ikke skjult adgang til alt i min Android-telefon."

  Du har den typiske misforståede opfattelse af hvad Google og Android er. Du kan blot slå lokationdata mm. fra på din telefon, hvis du ikke ønsker at Google skal vide noget om dig. Ikke meget anderledes end hvordan det foregår på en iPhone.

  Citerer Søren Svanhof:
  "Apple er slet ikke ligeså omfattende som Google (eller som jeg kalder dem, SkyNet). Selvfølgelig, hvis du ikke vil have noget privatliv, eller ikke har noget problem med at blive sporet hele vejen ind i din dagligstue, så tag da imod Googles "gratis" produkter, det skal jeg ikke dømme dig for."

  Google er mest åbne omkring hvordan de bruger dine data i forhold til tredjepart. Her er Apple og MS mere vage omkring hvordan de videregiver oplysninger.

  Google indsamler en masse data om os, som de fodrer deres reklame tjeneste med. Disse data videregives dog ikke direkte til tredjepart. Pga. deres forretningsmodel er Google meget interesseret i åbenhed omkring deres behandling af personlige data.

  Apple og MS indsamler stort set de samme data omkring os på deres enheder, som Google gør på Android, men de er ikke helt så åbne omkring hvordan de videregiver dem.

  Her er en fin artikel omkring Apples, Googles og Microsofts privacy regler, og de små forskelle imellem virksomhederne.
  https://decentralize.today/apple-vs-google-vs-microsoft-which-company-handles-your-data-better-a7022bd452b1

  Mange folk har en misforstået opfattelse omkring Googles data indsamling, og tror de er mere "private" med produkter fra andre virksomheder.