Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

baunevejs præsentation

baunevej har ikke skrevet præsentation endnu.

Statistik
Medlem siden:2008-01-24
Kommentarer 905
Seneste besøgende
Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet af: baunevej
  2011-03-22 18:28
  Okay er det her gæstebogen, så tror jeg da pokker jeg ikke kan finde den nogen steder haha. Beklager jeg ikke har opdaget denne besked, holdt øje med tråden og pm.
   
 • Skrevet af: McDej
  2011-03-22 14:52
  Jeg skriver lige her, da jeg ikke PSlife. Hvordan gør vi det her? Du får koden af mig på mail og så sætter du pengene ind på min konto?
   
 • Skrevet af: baunevej
  2010-05-23 23:53
  Hej Thor86

  Hvis du syntes billedet er ulækkert er det godt du ikke kan se hvad jeg har stående i glasbure herhjemme

  Det der skuffer mig med BC2 er mange grafik fejl, plus det er møjgrimt online. Derudover keder jeg mig online, og syntes singleplayerdelen var en omgang juks som jeg ikke engang gad og spille færdig.

  For 1 år siden havde jeg sikkert været tilfreds, men der kommer bare så mange gode spil, at jeg ikke lader mig nøjes med middelmådige halvfærdige spil. min egen mening selvfølgelig.
   
 • Skrevet af: Thor86
  2010-04-15 11:14
  satme ulækkert profil billede

  Men hvorfor blev du skuffet over bad company?